Hallo, ik ben een blog !

The life and times of a tiny little blog on his never ending quest for happyness.

Mijn Boeken
Een streepje reclame
zaterdag, januari 02, 2010
Waar is de zon ?

sinds eind vorig jaar hebben we zonnepanelen op de garage gelegd. Eigenlijk heel snel beslist, ergens in oktober, en midden november lagen ze al. Gelukkig nog een firma gevonden die snel kon leveren (KTI-WTI uit Zandhoven), en ik moet zeggen, ze hebben goed werk geleverd.
De panelen zijn wel veranderd tov wat we initieel gevraagd hadden en er hangt ook een andere omvormer, maar gezien de schaarste lijkt me dat niet abnormaal, en het is (tot nu toe toch) wel degelijk materiaal, dus dat maakt niet zoveel uit.

En als nu de zon nog eens wil schijnen, dan komt dat ook wel in orde. Alleen de VREG moet nog antwoorden op mijn aanvraag, maar die hebben nog 2 weken de tijd hiervoor.

En dan kunnen we slapend in het zonnetje geld verdienen (al hebben we eerst natuurlijk wel wat centjes moeten investeren voor we geld kunnen beginnen verdienen ;-)

En oh ja, het is natuurlijk ook goed voor het milieu, da's natuurlijk de eerste reden :-)

Blogje ',','
posted by Blogje @ zaterdag, januari 02, 2010  
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home
 
Aangepast zoeken
Ook dit is Blogje
blogje op twitter blogje op facebook Luc's boekenkast blogje op linkedin blogje op plaxo blogje's 'hobby' blogje's boeken blogje @ work blogjes private life blogjes auteurs pagina
Blogjes Weemee
Links
Previous Post
Archives
Template by

Free Blogger Templates

BLOGGER