maandag, augustus 27, 2007

Je moet er iets voor over hebben...

Om kaarten te bemachtigen van Geert Hoste voor zijn najaars conference. Ik was niet alleen toen ik vandaag ging aanschuiven aan de deuren van het Casino Kursaal in Oostende. Om 14u begon de voorverkoop, om 12u stonden er al een paar mensen, maar niet niet meer dan 10, dus viel wel mee. OM 12u30 een 20-tal, geen probleem, maar tegen 13u was het tijd dat ik ook in de rij aanschoof, want toen begon het snel te gaan. Amai, urenlang hebben ze daar staan aanschuiven voor een goede plaats.
Maar wij hebben er. Yep, we zullen goed zitten als we in november naar de Geert gaan.
Die trouwens persoonlijk iedereen in de rij een 'caramel' kwam brengen, een praatje kwam slaan en met alle plezier met iedereen die er om vroeg op de foto ging.
Ne symathieke pee precies :-)
En we kregen er nog een t-shirt van hem én een gratis gazet bovenop. Alsof we er nog geld op toe kregen ;-)
Maar het wachten viel dus mee, het zonneke scheen, we hebben goede plaatsen en een t-shirt en caramel van de Geert zelf.
We moet ne mens nu nog meer hebben.
En oh ja, ik ben er niet zeker van, maar gezien de hoeveelheid mensen die er stonden, denk ik dat het ondertussen stilaan uitverkocht is. Als ik op de site van Geert Hoste ga kijken, dan was alles in Knokke op de dag van de voorstelling al uitverkocht. En aangezien er dit weekend overal voorverkopen waren, denk ik dat het daar niet anders zal zijn...

Blogje ',','

Geen opmerkingen: