dinsdag, mei 01, 2007

Fantastisch nieuws

Enfin, voor de sci-fi lovers onder ons toch. U kent toch allemaal Battlestar Galactica. De klassieke serie uit de jaren (was het nu 70 -80 of 90?). Wel, daar is toen een vervolg op gekomen, toen ze de aarde ontdekten. Minder goed dan de eerste reeks, maar soit.
Ik heb er hier al een aantal keer over geschreven, heb de eerste reeks al een heel tijdje geleden ontdekt, en daar is nu goed nieuws over.
Wel, daar is nu, drie jaar geleden, een nieuwe reeks van gemaakt. Super goed gemaakt, helemaal up to date gebracht, de Cylons zijn geƫvolueerd. And there are many copies. Zalig. Eentje is een super sexy, super knappe, blonde stoot (zie foto = number six). Starbuck is een vrouw. En Apollo doet twee keer mee. De nieuwe, zoon van Adama (de immer goede Edward James Olmos), en de oude, in een nieuwe rol als rebellenleider.
Er was de pilot, dan Battlestar Galactica 2003 (aka Seizoen 1). Dan was er 2005 (aka Seizoen 2). En nu is 2007 (aka Seizoen 3.)
Seizoen 2 heb ik net op DVD gekocht en uitgekeken. Perfecte serie. Seizoen 3 is nu aan het lopen in de VS. Kan niet wachten om ook die te bekijken.
En: Seizoen 4 is ook al besteld door scifi.com. Het leven kan toch geweldig zijn, niet?

Blogje ',','

1 opmerking:

Ann zei

Tricia Helfer mag er best wezen! En ze speelt de rol van Number Six voortreffelijk! :op