zondag, februari 04, 2007

Zalig zomerse zondag zonder zorgen

Zie, Ik ben dus duidelijk in mijn 'z'-periode. Zonder meer, de zondag was zalig zomers - allez, de zon scheen, en het was niet echt koud - en zonder zorgen.
Zalig uitgeslapen na het bezoek aan Ozark Henry. Zonder haast ontbeten. Zeven minuten (of iets meer) mijn administratie in orde gebracht. Zeer relax gaan eten. Zeventien minuten later de Bram naar de Chiro gebracht en dan zeventig minuten gaan wandelen in de Beeltjes in Westerlo (het oude domein van de familie De Merode).
Zodat we daarna wat kalorietjes mochten bijwinnen, in de vorm van een Irish Coffee in 't Contrast in Westerlo. Zalig relax. Zonder zorgen.
Zeer frekwent bezocht door bv's, als daar zijn, Raymond van het Groenewoud en Eddy Wally.
Zeker ook onze goede daad van de dag gedaan door een verloren gelopen hond binnen onze omheining te beschermen tegen de voorbij razende wagens, terwijl Els op zoek ging naar de rechtmatige eigenaar, die even later gelukkig gevonden werd.
Zonder zorgen, nu nog wel, maar morgen... Zot, niet aan morgen denken, het is nog vandaag. Zullen we deze zonnige zomerse dag dan ook maar afsluiten met nog een Z-rijmpje uit de oude doos. Zullen we dat afspreken? Zie hier:
Zeven Zaventemse zotten zwommen zeven zomerse zondagen zonder zwembroek. Zuster Zulma zei: zij zijn zeker zot, zij zullen zinken.


Zlogje ',','

Geen opmerkingen: