maandag, februari 19, 2007

Zaaaalig: het vervolg

Na het zalige weekend, een zalig begin van de week. Congé, met andere woorden :-)
Wel vroeg moeten opstaan, want den Bram is begonnen aan een schaatslessenreeks van een week op de schaatspiste in Heist-op-den-Berg en die lessen beginnen al om 9u. En we moesten er vandaag al om 8u30 zijn. En dat op een verlofdag...
Maar het was wel leuk, en hij zal het wel kunnen tegen eind van de week. Hetgeen betekent dat we binnenkort wellicht met ons drietjes nog eens gaan schaatsen. Als dat maar goed komt...
Na het schaatsen, Dromenland. Aka, den Geens. Aka, Dreamland. Juist ja, den speelgoedwinkel. Cadeautjes tijd. Het is een een Exoforce figuur en een kasteel van Lego Knights Kingdom geworden. Leuk leuk.
Waarna - na een korte tussenstop thuis om alvast de werken aan de Lego te beginnen - we richting vier-sterren restaurant den Comme chez Mc Do trokken. Onze jaarlijkse uitstap. Vooral gewild en gewenst voor de happy meal met hoogwaardig gadget, maar één keer per jaar kan dat geen kwaad hé.
Na deze vezel en vitamine rijke maaltijd togen we dan verder richting Herentals om een bezoekje te brengen aan Hidrodoe. Een leuk initiatief van de Pidpa om mensen bewust om te doen gaan met water. Met allerlei proefjes à la Technopolis en Earth Explorer. Leuk.
En dan zijn we nog even op zoek gegaan naar de Toeristentoren van Herentals, maar die heeft zich goed verstopt. Dat ding heet Toeristentoren en dat is bedoeld als uitkijkplaats over de omgeving, maar hij was niet te vinden. Ze zouden die beter hernoemen in 'vermijd de toeristen'-toren.
Soit, volgende keer beter. Maar het was leuk. Echt waar. En morgen: wel, morgen wacht er weer een werkdag. Zal ook zeker heel leuk zijn... :-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: