donderdag, december 14, 2006

Breaking news

"Het volgende nieuws is ons net ter ore gekomen. Hoog Heultje, de Stippelberg en de Sint Annekestraat scheuren af van de rest van Westerlo. Alle grenzen en toegangen tot deze straten worden gesloten en zijn niet meer bereikbaar voor niet inwoners. Doortocht is verboden en alle overtredingen zullen met zware straffen gesanctioneerd worden.
De voorzitter van het buurtcomité is het laatst gezien - samen met de burgemeester van Westerlo - op weg naar het station van Booischot waar hij een trein met onbekende bestemming genomen heeft.
Deze twee straten zullen vanaf nu voor hun eigen voorzieningen instaan, hun eigen wegen aanleggen, en hun eigen belastingen heffen. Vuilnisophalingen zullen gebeuren in overleg met de buurgemeente Westerlo en zal zo optimaal mogelijk geregeld.
Gelden opgehaald in HHSS (de nieuwe naam van deze drie straten nvdr) zullen besteed worden aan renovatie en verfraaiing van deze omgeving. Ze zullen niet meer doorstromen naar de voormalige onderdrukkende gemeente en zullen nog enkel voor eigen genot en voordeel aangewend worden. De tijden van onderdrukking door 'de Groene Parel der Kempen' zijn voorbij en eindelijk kan HHSS zijn eigen weg gaan.
Het HHSS-belang heeft gezegevierd en zal lang en gelukkig deze prachtige buurt regeren."

Van onze verslaggever ter plaatse. Wij houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Blogje ',','

Geen opmerkingen: