zondag, oktober 29, 2006

Het loopt vooruit...

We zijn nog eens gaan lopen. Door allerlei drukke bezigheden en nog niet 100% hersteld is het wat rustiger geweest vorige week, maar één keer per week zijn we toch weer aan het lopen. En het gaat nog altijd redelijk goed. Goed hé. :-)
We hebben nu een nieuwe loopplaats. In de Beeltjes. Een domein dat onderdeel is van de grote bossen van de "de Merode familie" die onlangs door de gemeente aangekocht zijn. Een wirwar van honderden paadjes en weggetjes, de ene al wat breder als de andere, maar heel mooi en gezellig.
En als je daar 's zondags 's morgens gaat lopen dan loopt het daar vol met joggers, ga je in de namiddag, dan loopt het vol met wandelaars. Maar altijd gezellig druk. Maar niet té. Perfect gewoon.
En de wijn die ik gisteren tijdens de Playback show naar binnen gegoten heb, heeft me niet te veel parten gespeeld. Yep, onze Bram moest optreden op de playbackshow van zijn school ten voordele van de sneeuwklassen van het zesde.
Verkleed als voetballerke, op de tonen van 'We are the champions' heeft hij zijn ding gedaan. En hij heeft dat goed gedaan. Het waren weer fiere ouders en grootouders die den Bram bezig zagen en zagen dat het goed was. :-)
En nu: nu is het congé. Yep, een paar dagen congé. Zal deugd doen. 't Is nodig. Want het zijn weer hectische tijden op het werk. En ik denk dat het nog een hete, heel hete nazomer gaat worden...
Enfin, we zien wel. Nu is het eerst congé, en dan vliegen we er weer in.

Blogje ',','

Geen opmerkingen: