maandag, september 04, 2006

Busy weekendje

Amai, het was me de moeite afgelopen weekend. Vrijdagavond goed begonnen met effe langs den Babalou in Grimbergen te gaan. Maar niet te lang, want den Bram had zijn eerste schooldag weer (en Els ook, maar dat is iets minder spannend, alhoewel ;-) en ik wou hem nog wel eens zien voor hij ging logeren. Het was leuk op school, dus da's goed.
En hij ging logeren omdat wij zaterdag morgen om half zeven in de auto richting Parijs gestapt zijn. Waar we naar een interieurbeurs geweest zijn. Maar niet de hele beurs. Nope. Maison et Objet is een gigantische beurs en we gingen met een heel specifiek doel. Nonkel Judo (aka Jos Van Dijck) houdt zich tegenwoordig onledig met het ontwerpen van meubilair en alle andere mooie dingen die je in een huis kan zetten om de boel wat op te fleuren. Voor oa Guadarte. En hij doet dat goed. Zijn spullen stonden op vier standen daar. En het was mooi. Amai, indrukwekkend. Hij is goed bezig (en iedereen zegt van wel ;-) (btw: alles op de foto's heeft hij ontworpen, en dit is maar een klein stukje ervan)
En wij vonden het ook mooi. Maar om een hele dag op de beurs rond te lopen, was wat veel en dus zijn we na de middag Parijs ingetrokken. Als nen echte toerist de toeristenbus gepakt en twee uur lang rondgereden langs alle bezienswaardigheden (of toch veel).
Vorig jaar hebben we daar drie dagen over gedaan, maar nu in 2 uur. Maar het was wel leuk. Al heb ik nu genoeg Eiffeltoren gezien voor een paar jaar :-)
Om dan terug in de wagen te stappen naar huis, want zondag was weer een drukke dag.
Nonkel Raymond is 75 geworden en dat moest gevierd worden. Met een groot feest in het Rubenshof in Alken. Het was leuk, lekker, gezellig, met veel 'kleine lieve konijntjes', een clown en veel lekker eten.
En daarmee zat het weekend er weer op, buiten nog effe crashen in de zetel. Om dan weer een 'leuke' (hopelijk) werkweek aan te vatten. Benieuwd wat die weer gaat brengen...

Blogje ',','

Geen opmerkingen: