zondag, mei 07, 2006

Motie van Weekend...

Weer een bewogen week achter de rug, en hoe kan die beter ingezet worden dan met een avondje uit? Naar een toneelvoorstelling. Eentje om te lachen. En gelachen hebben we.
Plaats van afspraak was eerst in Mechelen, snel iets gaan eten in La Fleche. Al was snel niet helemaal juist, maar soit, het was nog op tijd. Waarna de karavaan richting Edegem trok om daar in zaal Cartouche te gaan kijken naar 'Motie van Wanorde', met in één van de hoofdrollen ons aller Jim West ;-)
En hij deed dat goed. Zeer goed. Ben jaloers. Zou dat ook willen doen. tijd is een issue, maar ooit komt dat er nog van.
Goed geamuseerd. En da's het belangrijkste hé.
En van 't weekend, na de nodige boodschappen en klusjes, de tuin nog eens ingedoken. Het gevecht met het onkruid is weer begonnen, maar ik heb gewonnen. Voorlopig :-)
Maar het weer was zalig, super zalig. Buiten ontbijten, buiten middag eten en buiten avond eten. Op ons terras, in het zonneke, onder onze pergola die mooi aan het dichtgroeien is met blauwe regen. Zalig!!!
Maar van al dat eten word ik te dik, en dus zijn we zaterdagavond nog eens gaan lopen op de piste. Het ging iets moeilijker dan vorige keer, maar toch wel 4,4 km afgemaald. Dus ok, niet? Heb mijn punten in elk geval binnen deze week.
En zondag was rustig. Met de fiets erop uit getrokken, op bezoek bij een afstammeling van de grote schilder Van Dijck (inside joke ;-), en dan de nodige familiebezoekjes afgelegd om - na buiten eten ook nu weer, zalig! - in mijn zetel te crashen en te kijken naar het gala van de voetballertjes. En ondertussen nog wat schrijvend.
Kortom, geen superdruk, maar wel zeer leuk weekend. En als het weer nu nog een beetje zou aanhouden, dan zijn we tevreden hé. Dan zullen we het werk ook wel weer aankunnen tot volgend weekend zeker... :-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: