zondag, mei 14, 2006

Een overdosis Laura Lynn...

Ze heeft me duizendmaal belogen... Of zoiets, maar vedomme, ik kan haar niet meer zien of horen :-)
Zaterdag dagje naar Oostende geweest, voor zaken en plezier. En toen we dan door de winkelstraat van Oostende liepen, op zoek naar een paar winkels om nog wat inkopen te doen, zagen we daar plots zo'n lange, witte limousine in het midden van de straat, geparkeerd voor een grote platenzaak. Hmmm, een bv waarschijnlijk?
En ja hoor. Binnen in de platenzaak stond miss Laura Lynn herself te signeren. En uit de ramen van deze limo schalden gigantisch luid de laatste hits van deze zeer succesvolle jongedame met dezelfde achternaam als onze buren (al is het naar verluidt toeval ;-)
Nu ja, tot daar ging het nog wel. Zoveel Laura Lynn op een dag kan ik nog wel aan.
Maar dan moesten we gaan kwissen in Morkhoven 's avonds en wat was daar het geval? Niet minder dan drie vragen ginger over deze zelfde dame. Met foto en geluidsfragment inclusief. Alstemblieft!
Nu mag je fan zijn, maar je moet niet overdrijven hé.
En oh ja, we hebben daar toch wel de remonte van het jaar gedaan zeker met ons ploegske! Voor de pauze stonden we twintigste van de vijfentwintig. Grmbl, grrrr, amai, wa was da. Maar op het einde van de kwis zijn we gewoon vierde geeindigd. We konden het zelf niet geloven. Woeha. Super. Maar het puntenverschil bij de pauze was niet zo groot en er waren rondes bij waar gigantisch veel punten te verdienen (of te verliezen) waren. En dus was het wel mogelijk. Maar wij nogal verschoten. Maar wij blij :-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: