donderdag, maart 09, 2006

I love the smell (and sound) of a 'drilboor' in my mouth

Vanavond nog eens een bezoekje aan de tandarts gebracht. Nooit leuk. Al is het heel goede en zachte tandarts hoor, maar het was voor het verwijderen van een kies die me al meer miserie dan iets anders opgeleverd heeft.
Ooit 'geplombeerd' zoals dat in het schoon vlaams heet. Vulling stuk, ontstoken, ontzenuwd, probleem opgelost. Dacht je ja. Ontzenuwing niet goed gebeurd. Ontsteking onder de ontzenuwing. Openmaken, uur laten peuteren met kleine vijltjes/boortjes/weetniethoeikzemoetnoemenvreselijkedingen. Dat is dan 8000 BEF. Wablief? Enfin, betaald. Maar niet geholpen.
Vulling helemaal stuk. Vervangen? Nope, gaat niet meer. Ontzenuwd, wel euh, niet helemaal, want er zit een ontsteking onder de ontzenuwing. Hoe kan dat nu?
Enfin, vandaag dus die kies laten verwijderen, maar aangezien er al een groot stuk van de tand weg was, moest die eerst gekliefd worden (... sorry voor de gevoelige zielen) en dan met allerlei brekende en wringende bewegingen eruit gewrongen worden.
Wat gelukt is, zonder dat het pijn deed (dank u Stefan).
Maar voor alle veligheid heeft hij me dan toch maar Brufen forte meegegeven. "Het gaat dus pijn doen!" concludeerde ik. "Neen neen," repliceerde hij. "Maar neem binnen een uur toch alvast maar een Brufen."
Yeah right.
Enfin, ikke dus geen zin in pijn, heb maar een Brufen gepakt, en voel dus nu geen pijn, maar mijn hoofd is precies een beetje ijl. Zeker van de Brufen, waarschijnlijk ook van vermoeidheid. Heb weer de hele avond gewerkt. Ben precies weer niet goed bezig.
Enfin, ga nu slapen, want het typen begint moeilijk te gaan. Maar nog altijd geen pijn. Hopen dat dat deze nacht zo blijft.
En morgen zal het een high and happy day worden ;-). Maar het is vrijdag, thank god it's Friday. Ge moogt gerust zijn. Amai. ...

Blogje ',','

Geen opmerkingen: