maandag, februari 20, 2006

Feestjes tijd

Dat was het afgelopen weekend wel. Want onze Bram werd 7 jaar. Verdorie, al zeven jaar. Tijd gaat snel hé. Maar het waren leuke feestjes. Zaterdag met de vriendjes en vriendinnetjes, en samen met een van zijn beste vrienden (den Toon) indianenfeestje gegeven. Leuk was het in elk geval en de weergoden waren ons - wellicht dankzij de uitbundig gedanste regendans - gunstig gezind en hielden de regensluizen dicht tot het buitengedeelte volbracht was. Dank u weergoden :-)
En zondag was het de beurt aan de meter, grootouders en neefje en nichtje om mee te vieren. Ook zeer leuk. En lekker :-)
En speelgoed, wel veel te veel hé, maar wat doe je er aan. Onze Bram is een super grote fan van Lego en zijn collectie van het allernieuwste Lego Exo-Force is in één klap van nul naar vier dozen gegaan. Die hoor je niet klagen hoor :-)
En dan nog een brandweerkazerne van de meter, drie dozen met verschillende te bouwen en samen te smelten mogelijkheden en ne racer van zijn vriendjes en ene van de papa (van Barcelona), en nog een doos Knex om de verzameling compleet te maken. Meeeeer dan genoeg. En oh ja, de zitzak van moeke en vake niet te vergeten. D'r over? Misschien wel, maar het is zo'n lieve schat hé :-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: