zondag, januari 15, 2006

Waar staan we nu?

Wel, het is weer het einde van het weekend hé. Maar het was wel een ok weekend. Begonnen op vrijdagavond met het nieuwsjaarsfeestje op het werk. Was wel leuk. Eerst de obligate speech, tijdens dewelke de glazen leeg waren (inside joke ;-), maar daarna werden ze heel snel gevuld en nog sneller geledigd.
Dan was het tijd voor een breugheliaans buffet, waarna de lichtjes oversized discobar in de hal in gang getrapt werd. De muziek was niet altijd even zeer mijn ding, dus werd er wel wat tijd in de lounge (nogal de moeite hé :-) doorgebracht, maar naargelang de avond vorderde zijn mijn beentjes ook wel even op de dansvloer geweest. Al bleef het wachten op de echte goede eighties muziek. Soit, het was wel ok.
Ben alleen benieuwd of iedereen thuisgeraakt is, want de politie stond alcoholcontrole te houden op 100 meter van het werk aan de oprit van de ring. Ik was niet zat, dus geen probleem, maar er waren er anderen...
Zaterdag boodschappen dag, namiddag nog eens naar Leuven geweest, maar was er eigenlijk veel te druk, en heb me weer door onze Bram laten vermurwen om toch nog eens de Bart Smit binnen te stappen en met een doosje Lego buiten te komen. Nen echte charmeur is het, die kleine schat van ons, niet te doen :-)
Een rustige avond met vrienden doorgebracht en zondag zijn we dan - na uitslapen natuurlijk - nog eens naar Planckendael geweest. Was eigenlijk vrij veel volk - was dan ook schitterend weer - en het deed ons deugd.
En ter afsluiting nog een hapje gaan eten in Heist-op-den-Berg.
En nu zitten we dan in de zetel, te relaxen, kijken naar Eurosong (met schitterende commentaren van de jury en eindeloze lange benen van Roxanne), en dan zal het weekend er weer opzitten.
Het deed deugd, maar ik vrees dat de werkweek wel eens een beetje stresserend zou kunnen worden. Belangrijke beslissingen staan voor de deur, mogelijke wijzigingen, maar ik heb er van 't weekend vrij veel over nagedacht, en ik wil er voor gaan. Lukt het niet, tant pis, maar ik denk dat ik het kan en wil het proberen. Op mijn manier. Niet met ondeloze blabla en onzin, maar op een nuchtere, volgens mij betere manier.
Maar daarover later meer. Misschien. Misschien ook niet. :-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: