zondag, oktober 09, 2005

En voor de rest...

Geen mega druk weekend achter de rug. Maar wel een leuk. Vrijdagavond eerst nog effe langs de Babaloo gepasseerd, waarna de weg richting Heultje aangevangen werd. Nog wat met de Bram spelen en dan crashen in de zetel. Werken was er niet meer bij, al heb ik gedurende het ganse weekend om de paar uur wel effe een paar dingen gecheckt, maar het was nodeloos wachten op een leverancier die er niet door kwam...
Zaterdag stond Els met wat oude spulletjes van Bram op een tweedehandsmarkt voor babyspullen, maar dat was geen echt groot succes. Soit, is geen ramp.
En dan nieuwe loopschoenen gaan kopen hé. Heb ze al twee keer gebruikt. Ben echt goed bezig. 2,5 km loop ik zonder enig probleem. Toch goed om nog maar een week aan het lopen zijn hé.
Geen grote plannen dit weekend verder, al is dat de komende weekends wel anders. Die beginnen aardig vol te lopen. Dus misschien maar best dat we dit weekend nog wat hebben kunnen rusten, want zo te zien zal dat de komende tijd er niet van komen. Maar mij hoor je niet klagen hoor :-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: