woensdag, augustus 31, 2005

XPI PARTY !!!!!

Is dat al veel te lang geleden? En vooral: is het al veel te lang geleden dat je nog eens helemaal uit de bol ging samen met je X-PI collega's, vrienden en vage bekenden, dan is er goed nieuws:
23 september is het weer tijd voor een grandioze X-PI party. Een party vol met vrouwen die je nog niet kende en mannen die je nooit eerder gezien hebt.
???
Juist ja: het is dus deze keer de bedoeling dat elke man zich als vrouw verkleedt en elke vrouw als man. Laat al die remmingen los, doe het niet alleen meer thuis in de slaapkamer, maar kom er voor uit. Laat je gaan. Volledig.
En waar gaan we die orgie organiseren? Op dezelfde plaats als vorige keer.
De Pioneers (Schansstraat, Hoboken of http://www.pioneers.be/ )
Met eerst de mogelijkheid om je hongerige maag te stillen met een heerlijke paella, om daarna tot in de vroege uurtjes je beste beentje voor te zetten samen met al die mensen waar je al zoveel leuke uren en dagen mee beleefd hebt en die je heel hard gemist hebt.
Voor zij die willen genieten van de lekkere paella, vragen we te betalen op rekeningnummer 437 9122191 58 met vermelding van Pioneers en jullie naam. En dit voor 20 euro/pp Mogen we er de nadruk op leggen dat als er niet voor die datum betaald is, er geen eten zal zijn. Inschrijven voor 16 september. NO EXCEPTIONS.
Drank is de avond zelf te verkrijgen aan democratische prijzen.
Inschrijven is de boodschap. Het aantal plaatsen om te eten is beperkt, dus wacht niet te lang. Be there. En vooral: met de juiste kleding en in de juiste mood.

Fellow xpi bloggers...spread the word !!!

Blogje ',','

Geen opmerkingen: