woensdag, augustus 17, 2005

It´s a beatiful day

Dat liedje springt altijd spontaan in mijn hoofd op ogenblikken dat alles meezit. En zo´n dag was het vandaag zeker wel.
Wakker worden met een stralend zonnetje. Lekker ontbijtje in Hotel Regina en dan de Rettenbachgletsjer op om te zien of we konden skien en snowboarden.
En of we dat konden. 30 centimeter verse sneeuw was er gisteren gevallen en vandaag was er een stralend blauwe hemel met een schitterende zon. Maar doordat de sneeuw zo vers was, bleef hij heel goed.
Tot 3 uur hebben we op de sneeuw gestaan. Zalig gewoon. Putteke zomer in de verse sneeuw snowboarden. Is dat geen beautiful day.
Het heeft ons heel veel deugd gedaan, we zijn nu wel een beetje moe, maar een goeie sauna, een zalige jacuzzi en heel lekker eten hebben ons al redelijk verkwikt. Een frisse wandeling daarnet en nu subiet nog een goed glas in de bar zullen er zeker voor zorgen dat we vannacht heel goed gaan slapen.
Dan kunnen we morgen genieten van de Tour van Duitsland die hier voorbij komt en kunnen we tussendoor weer de bergen in.
Ik ben een gelukkig mens. It´s really a beautiful day.

Blogje ´,´,´

Geen opmerkingen: