maandag, augustus 01, 2005

De verzamelaars

Het fenomeen is wellicht bekend bij velen onder jullie, allez dat mag ik toch hopen. Maar wij gingen onlangs op zoek of we nog primer staan hadden (witte) om een tafel en stoelen te schilderen die een andere bestemming krijgen.
Ik wist niet of we er nog hadden, kon het mij niet herinneren, maar ging dan maar twee verdiepingen hoger, de zolder op, om eens na te kijken.
En ja hoor, we hadden nor primer (witte). We hadden zelfs nog veel primer (witte). We hadden zelfs nog heel veel primer (witte).
We hadden nog een zes-tal (ja 6, six, six, sechs) dozen primer (witte). Meestal kleintjes van een halve liter, waarvan eentje zelfs nog nooit gebruik, en een grote.
Effe slikken. Van waar komen die allemaal? Wat hebben wij dan allemaal door de jaren wit geverfd dat we dit allemaal nodig hadden? Met de beste wil van de wereld kunnen we het ons niet herinneren.
Of doet er zich op onze zolder het mysterie van de geheime verfvermenigvuldiging voor? Wordt ons huis binnenkort een bedevaartsoord voor verfaanbidders? Ik mag hopen van niet.
In elk geval, de primer (witte) wordt nu goed gebruikt en we hebben ons voorgenomen om in de toekomst eerst te gaan kijken of we nog verf hebben voor we er nieuwe gaan kopen .

Blogje ',','

Geen opmerkingen: