zondag, juli 10, 2005

Effe pauzeren om wat nieuws te geven

Niet veel input hier, maar dat komt omdat we met vakantie zijn en we het ongelooflijk druk hebben. Waarmee? We zijn toch met vakantie? Awel, met vakantie nemen natuurlijk. Deze vakantie, maar ook met voorzieningen voor heel veel volgende vakanties... ;-)
En wat hebben we zoal gedaan hier? Wel, heel veel. Heel veel gewandeld, gewandeld, en nog eens gewandeld. En dan vrijdag zijn we eerst gaan zwemmen. In het stedelijk zwembad hier, want zwemmen is zee is niet alles. Zeker niet sinds ze in Blankenberge hunne smurrie gewoon in zee geloosd hebben. En namiddag een 'tochtje' van zo'n 40 km naar Nieuwpoort en terug gedaan. Amai, was dat afzien. We hebben dit jaar nog niet veel gefietst en dan zo'n tocht als eerst ritje, is echt wel zwaar. Den Bram met een aanhangfiets aan mijne fiets, maar veel trappen doet hij niet. Soms wel, en dat merk je wel, maar vaak ook niet. En dat merk je ook. Ik moet dus voor twee trappen. En dan begon het nog te regenen. We hebben dus echt afgezien, bijna zoveel als de mannen in de tour, maar we zijn er geraakt. En blij dat we het gedaan hebben. En blij dat we Reflex Spray bij hadden ;-)
Zaterdag zijn we dan richting Zeebrugge gegaan. Naar de Defense days.. Nooit eerder geweest, maar echt wel de moeite. Heel veel mooie schepen, veel te doen, veel te beleven en heel veel volk. Echt leuk.
Vandaag wilden we nog effe langs Legoland in het station gaan, maar ik had me toch vergist zeker. Het was gisteren al gedaan. Dat viel niet in goede aarde bij die zesjarige van ons, maar een kadootje van Lego zelf, maakte veel goed.
En namiddag het grootste zandkasteel gemaakt tot nog toe. Echt mooi. Om dan na het eten effe over de avondmarkt te lopen, te pauzeren bij de Indianen, maar wegens te veel volk, al snel de dijk te verlaten en richting Wapenplein te gaan waar Radio 2 op toernee was. Met Will Tura, Gary Haggar, Sandra Kim, Claudia, Barbara Dex, Kid Safari en nog een paar meer. Was best leuk, de vlaamse klassiekers van de Kreuners, Raymond van het Groenewoud, Johan Verminnen, en nog een rist meer kwamen aan bod.
En dan naar het appartement, waar het voor den Bram weer tijd was om te gaan slapen. Het zijn zware dagen voor hem.
Maar het is goed weer en dat gaat zo blijven. Dus gaan we de komende dagen nog heel veel leuke dingen doen. Een toffe vakantie. Zeker weten.

Blogje ',','

Geen opmerkingen: