maandag, juni 13, 2005

Vaderdag

Zoals zoveel van de feesten tegenwoordig, is dit een door de commercie ingegeven gelegenheid om jouw dierbaren eens te gedenken en in de bloemetjes te zetten. Maar het blijft ook een mooi feest. Eentje waar vooral de kadootjes gegeven door je dierbaren vanuit hun hart doorwegen.
Een mooie tekening van de Bram, een t-shirt dat hij helemaal beschilderd en bestippeld heeft. Uren werk heeft dat manneke daar aan gehad en superfier is hij - terecht - op het resultaat. Een uit klei gevormd kleinood met plantjes in. Die dingen komen echt uit het hart.
Net zoals de fietscomputer die ik van Els gekregen heb. Een nuttig geschenk, niet zo'n prul waar je eigenlijk niets mee doet, maar iets wat zin heeft. Wij geloven niet in het volgen van dit soort hypes om elkaar dan te overstelpen met dure cadeaus die we eigenlijk niet willen. Als we iets nodig hebben, kopen we het zelf wel. Zoals een PalmOne LifeDrive :-)
En voor de rest geloven we meer in af en toe eens iets kopen als verrassing. Spontaan. Gemeend. Echt. In plaats van ingegeven door de handelaars op zoek naar nog een actie om de gap tot de volgende te overbruggen.

Blogje ',','

Geen opmerkingen: