zondag, mei 08, 2005

Hale Berry vs Charlize Theron

Dat is een moeilijke keuze, neem dat van mij aan.
Die another day, één van de laatste James Bond films met Pierce Brosnan en Hale Berry die, gekleed in een supersexy bikini, net als Ursula Andress zoveel jaren voordien, supersensueel uit de zee opgedoken komt, als een godin met het perfecte lichaam.
Of The Devil's Advocate, met Keanu Reeves en Charlize Theron, die superverleidelijk loopt te wezen als de langzaam gek worden echtgenote van een superadvocaat in dienst van de duivel. Eén van John Grisham's beste boeken.
Dat was de keuze waar ik zaterdagavond voor stond. Niet makkelijk, zeker niet. Maar aangezien ik The Devil's Advocate toch al een paar keer gezien had en Die Another Day nog niet, is het dus deze laatste geworden. Met tijdens de reclameblokken en na het einde gezap naar Kanaal2 om een paar stukjes van Charlize Theron mee te pikken.
Pip is soms ook een oplossing (picture in picture), maar is toch echt niet ideaal om twee films te volgen, want het resultaat is dat je uiteindelijk geen enkele film echt gezien hebt, nietwaar.
Maar het zijn beiden steengoede films, met wondermooie vrouwen en keigoed acterende mannen en vrouwen. Zo mogen ze er meer maken :-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: