woensdag, februari 16, 2005

Lego time

Den Bram is bijna jarig en heeft vandaag van zijn meter al een kadootje gekregen. Allez, 't is te zeggen, nen grote kado. Een grote doos van Lego met daarin negen verschillende dino's.
Die de Bram met goede moed in elkaar begon te steken. Maar waar hij toch nog wel een beetje hulp van papa bij nodig had ;-)
En ikke dus een dik uur aan het bouwen geweest. Maar het resultaat mag er zijn. Nen vleeseter. Nen echte. Met echte tanden, een mond die open en dicht gaat, een hoofd dat kan bewegen, korte - van vlijmscherpe nagels voorziene - voorpootjes en stevige - tot hoge snelheden in staat zijnde en eveneens van scherpe nagels voorziene - achterpoten.
En dan nog een zwiepende staart uit vier stukken die eveneens kan bewegen. Schitterend gewoon.
En nu is het maar een kwestie van tijd vooraleer ik dat alles kan afbreken en een andere dino kan bouwen. Maar eerst moet den Bram hier nog effe mee spelen.
En vrijdag krijgt hij van ons ook nog een grote brandweerauto van Lego. Daar is den Bram zo zot van, daar heeft hij al zoveel van. En nu begint hij daar zelf vanalles mee te bouwen. Eilanden, met hoofdkantoren, en overal ventjes en bootjes die aanleggen aan het eiland, speciale auto's die rondtoeren. Ongelooflijk speelgoed.
En zoveel stukjes onder elkaar dat de originele spullen bijna niet meer te maken zijn. ;-) Maar dit is ook leuk.

Blogje ',','

Geen opmerkingen: