zondag, februari 13, 2005

25 jaar Cum Amore

Dat is we vanavond gevierd hebben, en begot, het is gevierd. Het begin hield natuurlijk het officiele gedeelte in, met de obligate speeches van de voorzitster van het koor, dan den Dirk (weet niet exact wat zijn functie in het bestuur is, maar hij zit er ook in) en van de burgemeester van Herentals, Jan Peeters.
Maar - gelukkig ;-) - duurde dit officiele gedeelte niet te lang, en kon er over gegaan worden tot de orde van de dag. Het bekijken van de foto's, op panelen en op groot scherm, oude video's, muziek, broodjes en wijn, veel wijn...
De sfeer was goed, zeer goed, en dat was meer dan duidelijk naargelang de avond vorderde en de beentjes loskwamen op de dansvloer. Onder impuls van meester Karaoke leider Dirk waagde menigeen een stapje op de dansvloer en heb ik het zelfs gepresteerd om even, heel even door de micro te zingen. Die op dat ogenblik niet op stond, maar dat is maar een detail en dat wist ik niet.
En gedanst is er veel. Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar het ik heb zelfs gedanst op de tonen van Engelbert Humperdinck en mee gewiegd op de tonen van Frans Bauer.
Soit, het was in elk geval heel leuk en Cum Amore heeft dat schitterend gedaan. Op naar de volgende 25 jaar!

Blogje ',','

Geen opmerkingen: