zondag, december 19, 2004

Firefox on the move

Terwijl ik op mijn andere pc alles opnieuw aan het installeren ben wegens alles veel te traag aan het worden en je dus heel veel moet wachten tot al die progammaatjes het zich verwaardigen om hun installatieprocedure af te werken, ben ik hier wat aan het kijken naar de mogelijkheden van mijn nieuwe teller (belstat.be) die wel werkt. En wat blijkt, er komt toch nog volk op deze blog :-)
Maar daar wou ik het eigenlijk niet over hebben. Want terwijl ik probeer uit te zoeken waarom mijn USB controller plots geen 2.0 meer is, maar 1.1, met als gevolg dat de backup van al mijn data van mijn externe harde schijf maar druppelsgewijs binnenkomt, ben ik even door die teller aan het lopen en zie ik dat Firefox al zo'n kleine 7% uitmaakt van de bezoekers op deze blog. Wat op zich niet veel is, maar wat toch wel een behoorlijke prestatie is voor zo'n kleine, nieuwe browser (relatief nieuw).
Van Opera is er geen sprake en van Netscape geen spoor meer te vinden. Toen ik mijn eerste stappen op het internet zette, gebruikte ik Netscape en was dat goed voor meer dan 50% van de markt. Maar zoals we allen weten, heeft Microsoft zijn uiterste best gedaan om Netscape dood te drukken. En daar zijn ze - toch zeker op browsergebied - redelijk goed in geslaagd.
Maar gelukkig zijn er nog browers als Firefox (je zou hem toch alleen al voor de naam installeren hé ;-)

En nu ga ik nog wat verder proberen die USB 2.0 aan de praat te krijgen, want dat ie er in zit, daar ben ik zeker van, maar ik moet hem er nog uit krijgen :-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: