zaterdag, november 06, 2004

Blogje de kart-kabouter

Op één van mijn vorige jobs werkte iemand, die wouter heette, en omdat hij altijd zo snel liep, noemden we hem Wouter de crosskabouter. Maar dat was lang voor de kaboutertijd (inside joke ;-)
Maar daar gaat het hier nu niet over. Vandaag wezen karten. Op de ISP-Karting bij de Inkart in Puurs. Verschillende ISP uit het Vlaamsche land waren daar aanwezig (of bedrijven die in de telecomsector actief zijn), waaronder ons aller Besite, XS4ALL, en Realroot (de winnaars), Kangaroot, en nog een paar anderen. Maar ik deed natuurlijk mee met het team van Scarlet. Het bedrijf van de One :-)
En we waren One met het team. Met twaalf. Eerst een proefritje, dan de qualificatie en dan de race. Vier uren non stop racen tegen de klok. Tegen de tijd. En tegen de infrastructuur.
Want toen het mijn beurt was, ben ik op een gegeven ogenblik een beetje hard op de rem gaan staan, geslipt (maar één keer) en heb ik een stuk van de infrastructuur onderuit gehaald. Niets ergs, tien seconden later stond het alweer op zijn plaats, maar omdat we al een paar warnings gehad hadden (de andere rijders natuurlijk ;-), mocht ik de pits opzoeken om te aanhoren dat ik beter moest opletten met de infrastructuur. Nou ja, dat vond ik behoorlijk unfair, maar niets aan te doen. Het kostte me dan wel een ronde en aangezien ik nu ook niet de snelste piloot van het team was (kleine understatement, maar slecht was ik ook niet, iets boven het gemiddelde), is onze stand licht achteruit gegaan.
Maar ja, meedoen is belangrijker dan winnen hé. En een vijfde plaats is toch mooi verdiend, niet?
En blijkbaar zijn we ook al ingeschreven voor de 12 uur van de Inkart in Puurs, ergens eind juni, begin juli. Maar dan ga ik eerst toch nog een beetje oefenen ;-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: