dinsdag, oktober 19, 2004

Zijn het weer bijna verkiezingen ?

Dat is toch wat je zou kunnen concluderen als je ziet hoeveel wegenwerken er weer her en der opduiken onderweg. Niet te doen. Dat begint in Booischot, op zo'n kleine tien minuten van thuis. Daar is het wel nodig, want er zat gewoon een gigantisch gat in de weg. Alsof er iemand in weggekropen was. King Kong (van de Belgacom reclame) of een ander monster.
Dan iets verder zitten we tussen Pijpelheide en Schriek en daar moeten we ook weer een paar kilometer omrijden omdat ze aan het werken zijn. Om vlak bij Vilvoorde, in Hever ook nog eens borden te zien met omleiding voor werken. Een omleiding die ik voordien al wel volgde, dus niet echt een probleem, ware het niet dat iedereen nu via de weg moet en de goede, rustige weg die ik gevonden heb, weer naar de botten lijkt te zijn.
Het kan toeval zijn, maar het lijkt alsof ze weer alles beginnen open te gooien, alsof ze elke deftige weg waarlangs je nog naar Vilvoorde kan geraken, gaan dichtmaken en ervoor zorgen dat niemand meer op een ordentelijke en acceptabele manier op zijn werk kan geraken.
Het is toch godgeklaagd he. Het is altijd de kleine werkmens die ze moeten raken ;-)
Maar ondanks al deze werken geraak ik toch nog op minder dan een uur uit de groene parel der kempen in de stad van 'we lossen de problemen wel op als ze zich voordoen'-Dehaene :-) Dus zal ik maar niet te hard klagen he.

Blogje ',','

Geen opmerkingen: