zaterdag, oktober 09, 2004

Met de tram naar Oostende

Tjoeke, tjoeke, tuut. Niet zoals die mannekes van Spring met de trein, maar wij met de tram. En eigenlijk niet naar Oostende, maar de weg terug van Oostende. Duidelijk? Neen?
Wel, we zijn weer een weekendje aan zee, in Mariakerke, en vanmorgen zijn we tevoet van Mariakerke naar Oostende gegaan. Een hele trip, zeker voor onze Bram, een stuk over het strand in het zonneke (zalig was het) en dan verder over de dijk. Echt leuk. Om dan met de tram terug naar Mariakerke te gaan, want nog eens te voet, was wel wat te veel voor die korte beentjes.
En het was weer vollen bak in de stad aan zee. Je kon over de koppen lopen, allemaal mensen die de zon en zee kwamen opzoeken, of die voor de october kermis naar het centrum afgezakt kwamen. Altijd leuk, zeker het eendjesvissen waar den Bram een - bijna echte - Hulk aan overgehouden heeft. Weer een prulleke bij om op de hoop te gooien ;-)
Enfin, het is dus weer heel leuk. Meer moet dat toch niet zijn he. Een leuke afwisseling voor een drukke werkweek (al moet ik bekennen dat ik deze middag gewerkt heb, budgettentijd van het jaar, is zoiets als het vallen van de bladeren, komt elk jaar onherroepelijk terug, het vallen van de cijferkes, en ze moeten naar beneden, onherroepelijk, net zoals de bladeren. Al moeten sommige cijferkes wel terug naar omhoog, maar dat is een ander verhaal ;-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: