zondag, oktober 31, 2004

Boekenbeurs tijd

Yep, het is weer die tijd van het jaar. Man, wat gaat dat snel. Al een jaar voorbij sinds ik daar voor de eerste keer stond met mijn debuutroman. En nu ligt deel twee er al. Leuk, heel leuk.
Al is het niet evident om aan mensen uit te leggen dat nu deel twee en drie van de trilogie er ligt (waarvan deel drie als eerst uitgekomen is en nu deel twee) en dat deel, het begin dus, nog moet geschreven (allez afgewerkt) en uitgegeven worden.
Het heeft zo z'n voordeel om een trilogie te schrijven: mensen die een deel goed vinden, kopen ook de andere delen. Het heeft ook z'n nadeel: je moet mensen overtuigen dat ze de drie boeken moeten kopen of willen kopen.
Maar ja, soms lukt dat wel ;-)
Niet zo veel bekend volk gezien: Jan Decleir, Jan Houtekiet, Josse De Pauw, Antoine Denert (die nog een praatje is komen slaan, collega schrijver bijna), Marc de Bel (succesnummer zoals altijd, maar nog altijd niet echt vriendelijk), Gert (van Samson, onze Bram heeft zelfs een handtekening van hem gehad en staat met hem op de foto), onze Kim (HR op PI voor de ingewijden ;-) en natuurlijk mijn dierbare collega Johan Deseyn, collega schrijver bij Kramat. Een zeer goed schrijver met reeds zeven psycho horror boeken op zijn palmares. Die niet voor softies geschikt zijn, maar wel het betere werk in zijn genre.
En onze Dipfico is er blijkbaar ook geweest, maar die heb ik niet gezien, spijtig, maar er was dan ook zoveel volk hé.
Woensdag zijn we er weer (van 14 tot 18 u) en zondag terug van 10 tot 14 uur. En dan zit het er weer op. Voor mij althans. Voor de uitgeverij blijft het nog tot 11 november vollen bak.

Blogje ',','

Geen opmerkingen: