maandag, september 20, 2004

Hoe kan ne mens nu nog deftig dieeten?

Elke dag is er wel iets. Neem nu vorige week. Woensdag gaan eten met een dame. Vrijdag gaan eten met een dame. Zeg nu zelf, daar kan ne vent toch niet neen tegen zeggen, zeker? Zeker niet als ze behoorlijk tof, enz zijn (de rest laat ik u zelf invullen ... ;-)
Vrijdagavond dan het X-pi feestje (waarvan hier de getuigenissen te vinden zijn). Eten en drinken moest er gebeuren. Geen andere keuze. Dan kwam zaterdag. In het weekend dieeten we niet, dus 's middags een frietje van de Bayo (neen, niet de rivier, wel het frituur in, natuurlijk, hoe kan het anders, Heultje). En 's avonds: wel weer gaan eten natuurlijk. Bij de ouders van onze Bram zijnen beste maat. En lekker dat het was. Echt Maleisisch eten. Zeer lekker, al was het qua pikantheid iets aangepast aan onze Westerse magen ;-). Maar het was zeer de moeite en heel gezellig.
En 's zondags? 's Middags gaan eten bij de schoonouders, en 's namiddags de verplichte Limburgse vlaaien bij mijn moeder. En ja natuurlijk, ik hoef daar niet van te eten, ik kan neen zeggen (zou dat kunnen), maar als die daar voor mijn neus staan, dan eet ik toch hé. Al ben ik flink geweest. Ik heb maar drie stukken gegeten ipv vier ;-)
En zo gaat het maar door. Want deze week staat er weer heel wat op het programma. Deze keer geen toffe, .... enz. dames om mee te gaan eten, maar een paar ex-collega's. Mannelijke, per definitie niet zo leuk dus, maar ik zal het hen niet kwalijk nemen ;-) Als het eten maar goed is.
Zaterdag is het dan een etentje voor de zeventigste verjaardag van schoonpapa en zondag is het verjaardagsfeestje van een van mijn petekindjes. Met andere woorden: bye bye dieet. Hoezeer ik tijdens de week ook moeite doe om niet te veel te eten, in het weekend en bij de lunches gaat dat sowieso om zeep. Maar het sporten blijf ik doen. Seffens nog wat kilometers afmalen op de hometrainer en dan nog een paar keer gaan lopen deze week. Dat zal toch ook wel helpen zeker?
Enfin, ben niet depri hoor, integendeel, verre van. Ik voel me goed, alleen zou het nog beter zijn als er nog zo'n tien kilootjes af zouden vallen. Dat samen met de verbeterde conditie zal van mij een nieuwe mens maken. Klaar voor een winter vol snowboardplezier :-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: