vrijdag, augustus 06, 2004

't Stad breidt uit

Naar Heultje, en we zullen het geweten hebben. Elke zomer vindt er een massale exodus plaats van de stad naar de twee campings die Heultje rijk is. 't Heultje (origineel) en het Hof van Eden (nog origineler. Niet alleen is Heultje met Westerlo de groene parel der Kempen, het herbergt ook nog eens het Hof van Eden. Het kan toch niet anders dan dat het hier zalig wonen is ;-)
En ja, je merkt dat het druk is. Niet alleen aan het groot aantal wagens in de Cash Fresh als je 's zaterdags je boodschappen gaat doen, maar vooral aan het lawaai dat sommige van die mensen van 't Stad met zich meebrengen. Pas op, ik heb niks tegen Antwerpenaars, helemaal niet, maar het is toch opvallend dat je hen van ver hoort komen. En dat ze zich gedragen alsof Heultje van hen is. Alsof zij het hier voor het zeggen hebben en de inboorlingen of aboriginals van Heultje naar hen moeten luisteren.
Maar ja, het is goed voor de locale economie, dus zullen we dat er maar bijnemen he. En het zijn de excessen die zoveel lawaai maken, zo zijn ze gelukkig niet allemaal ;-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: