zaterdag, juli 31, 2004

De Wimpefeesten - part I

Naar goede jaarlijkse traditie - al 27 jaar lang - hebben tijdens het wisselweekend van juli een augustus de Wimpefeesten plaats in Heultje. Georganiseerd door de locale Fanfare De Verbroedering. Al noemen ze zich tegenwoordig 'Concertband'.
En wij dus naar daar gisterenavond. Al was het al laat. We hadden al vroeger willen gaan, maar net toen we wilden vertrekken kwamen er vrienden langs, wij dus thuisgebleven, wijntje gedronken, gezellig gebabbeld, en toen ze rond half elf naar huis reden, waren wij eigenlijk van plan niet meer te gaan. Maar dat was buiten onze Bram gerekend. Hij had er zo naar uitgekeken, hij wilde zo graag gaan, dat ons hart brak en wij dus toch nog vertrokken zijn.
Om het allereerste optreden van de BH's te aanschouwen. De bekende Heultjenaars. Een coverband onder leiding van de Gerry van het plaatselijk café 'De Biechtstuul'. Niet slecht, echt niet, zeker niet voor een eerste optreden. Daar gaan we nog van horen ;-)
Maar rond half twaalf begon het kaarske van onze Bram toch uit te gaan en zijn we maar naar huis gegaan, want vandaag is het grote werk. Een 70-80 fuif, waar we met de Bram naartoe gaan. Kan hij nog eens shaken, zoals toen hij jong was ;-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: