zondag, mei 23, 2004

Visjes

We hadden het Bram al heel lang beloofd, maar het was er niet eerder van gekomen. Vandaag was het echter zover. We zijn den Bram twee huisdieren gaan kopen. Twee goudvissen. Eentje is ook maar zielig hé, dus werden het er twee. En geen ronde bokaal, want dat is mishandeling, neen ene rechthoekige bak, met toch wel wat water in, een filter, kiezeltjes en zelfs een plant.
Wat zijn die visjes blij dat ze in hun nieuwe thuis zijn. En onze Bram, wel die was ongelooflijk enthousiast. Hartverwarmend.
En blij dat wij ook waren, want hij is wat ziekjes geweest de laatste dagen. We waren al echt ongerust, want hij was echt niet in zijn normale doen. Maar het komt er op neer dat hij zichzelf wat te veel afgejaagd heeft de laatste dagen. Een beetje ziek geweest zondag en niet helemaal hersteld. Dan donderdag een communiefeest waar hij zich helemaal gegeven heeft, en de arme jongen was bijna uitgeput. Maar nu is hij er weer bijna bovenop. Nog een beetje slappekes, maar het komt wel in orde. Gelukkig. Want we begonnen ons toch wel echt ongerust te maken. Wat een vader (en moeder) lijden kan....

Blogje ',','

Geen opmerkingen: