dinsdag, mei 04, 2004

The Office

The Office

Was weer hilarisch gisterenavond. Met Gareth, hopeloos op zoek naar een vrouw die met hem naar bed wil gaan. Hij steekt het dan ook niet onder stoelen of banken. Waar anderen wat onschuldig aan het stoeien zijn, komt hij doodleuk en doodserieus even vragen of hij een van zijn collega's even langs achter mag nemen.... Nou moe, je moet maar durven.
En onze David (of hoe heet die baas nu weer, ben vreselijk slecht in namen), die is toch ongelooflijk vol van zichzelf. En hoe hij zijn eigen baas en plein public durft kleineren, ik denk dat dit bij niet veel bazen zou werken. Het is gewoon een ongelooflijk arrogante, vol van zichzelf zijnde zak, maar hij heeft het niet door. Het type baas dat ze beter heel snel buitensmijten, want die doet meer kapot dan hij goed doet. Het voorbeeld hoe het niet moet.
En dan de kleine jaloezies op het werk en de plagerijen. Mooi om te zien. Er is duidelijk heel veel op de werkvloer rondgelopen vooraleer dit programma gemaakt is, er is over nagedacht. Want veel komt heel bekend voor, al is het dan wel een beetje uitvergroot. Een leuke spiegel. Leuk om vanop afstand te zien hoe het er op je eigen werk aan toegaat ;-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: