dinsdag, mei 11, 2004

Eentje uit de oude doos

Of liever, eentje uit de gouden tijd toen alles nog kon. Toen er nog geld was om aan teambuilding te doen. In het oude Unisource, voorganger van KPN Belgium, voorloper van KPN, voorloper van Facilicom International, voorloper van Scarlet, voorloper van .... .
Neem even een kijkje op de site van Exploraid, de organisatie die onze teambuilding organiseerde. Klik dan even door op 'Team Training', dan op 'Toggle rope' en dan op Galerie Photo. Daar staan alle foto's van onze teambuilding met de OAM's.
En let vooral even op de onderste van de drie kleine foto's rechts onderaan. De stoere vent die daar een afdaling van een levensgevaarlijke steile helling doet, met ware doodsverachting, is yours truly. Nooit gedacht dat ik zo sportief was he .
En wie zien we daar allemaal ? De Marc, de enige die naast mijzelve nog in het Scarlet huis resideert. Cindy, laatst gesignaleerd bij Coca Cola. Kristien, die een volledige ommekeer gemaakt heeft en gekozen heeft voor een nieuwe carriere in de zorgsector. Maar eerst terug de studiebanken opgezocht heeft. Een keuze waar ik heel veel respect (en een beetje jaloezie ) voor kan opbrengen.
En den Thierry, nog niet zo lang uithuizig in Vilvoorde en nu onderdak bij City Of London Telecom (aka Colt). Alwaar ook onze toenmalige collega den Patrick nu den grote chief is.
Dan zie ik ook nog de Geert, al een hele tijd inhuizig bij Cable en Wireless en daarbuiten zeer, zeer actief in het hele muziekgebeuren. Dirigeren, schrijven en opzetten van musicals, optredens, spelen van piano en meerdere andere instrumenten en lid van Moordgrieten en melkmuilen die onlangs hun eerste CD voorgesteld hebben.
En last but certainly not least, ons Suzanne, aka Suus. Een ollijke en vrolijke Ollandse, een supertoffe en lieve meid, die ondertussen teruggekeerd is naar die streek boven de Moerdijk, alwaar ze werkt in het bedrijf van haar vader, na een tussenstop bij den Versatel (je weet wel, die van die doodrijders).

Dat waren nog eens tijden sie. Toen kon nog heel veel, toen was er nog geld voor sport en ontspanning. Voor teambuilding. Maar ja, als je het achteraf bekijkt, kostte het inderdaad wel veel geld, en was het misschien niet allemaal nodig, maar het was wel leuk. Heel leuk. Zeker mensen die ik nog wil terugzien. Al heb ik met verschillende van hen nog heel regelmatig contact. Alleen Cindy en Suus zijn uit het zicht verdwenen, maar daar is wel iets aan te doen.

Blogje ',','

1 opmerking:

Anoniem zei

Schitterend! Dat je dat nog gevonden hebt!
...zucht... ja,ja alles was mogelijk toen...
Thierry