zaterdag, april 10, 2004

Back in town

Back in town

Voor diegenen die mij mochten gemist hebben, goed nieuws, ik ben terug. Voor zij die mij niet gemist hebben : tant pis, ik ben ook terug ;-)
Terug van Saas-Grund, in Zwitserland, Wallis, een weekje met het gezin en een tante en nonkel van Els gaan snowboarden en skien. En het was zalig. Overwegend schitterend weer (zoals te zien is aan mijn mooi gebruinde huid, tenminste tot onder de grens van mijn muts ;-), goede sneeuw meestal, 's morgens wel wat ijzig, maar tegen de middag zeer goed en de laatste dagen is er zo'n 20 ŕ 30 cm verse sneeuw gevallen waardoor het zeer goed ging.
En het eten en drinken in het hotel was ook meer dan in orde (ik durf de eerste week niet op de weegschaal gaan staan).
En onze Bram heeft leren skien. In het begin had hij wel wat schrik, maar de laatste dag is hij met de groep mee naar boven gegaan, op de pannekoekenlift, en meerdere keren zonder te vallen de blauwe piste (met als laatste stukje een stukje rood) naar beneden gekomen. En fier dat hij was, niet te doen.
Ook Els heeft leren skien, en kwam eveneens zonder vallen diezelfde piste naar omlaag. Kortom, het was in orde, meer dan in orde, met veel zon, goede sneeuw, goed eten en drinken, en yours truly die tegen een rotvaart (met 1 gebroken pols) de pistes naar beneden zoefde, zonder te vallen en op een manier zoals een snowboarder het hoort te doen. Begrijp me niet verkeerd, ik ben geen prof, maar ik kan zonder verlegen te worden een helling afdalen. Met plezier, en meer moet dat toch niet zijn, niet ?
Later meer en terug meer hier in deze blog, maar in Zwitserland had ik er echt geen zin in, maar zal wel niemand mij kwalijk nemen zeker ?

Blogje ',','

Geen opmerkingen: