vrijdag, maart 12, 2004

I survived Hannibal Lector

I survived Hannibal Lector

Heb het hier al eens vermeld, maar deze week was het zover. Een bezoek aan Hannibal Lector aka mijn neus, keel en oorspecialist. De man die mij zo'n veertien jaar geleden een nieuwe neus bezorgd heeft (langs binnen he, buiten was ze al perfect ;-)
Hij lijkt er echt op, qua uiterlijk, maar ook qua manier van doen. De wachtkamer is akelig perfect, proper, geordend, zestien stoelen, perfect recht gezet, geen boekje om in te lezen, geen vuiltje in de buurt. En de man zelf, vriendelijk, dat wel, maar zo beleefd, gedistingueerd, stijlvol, koel. De man is Hannibal in persoon.
Ik moet zeggen dat ik even moest slikken toen hij mij vroeg op de onderzoekstafel te gaan liggen een een paar instrumenten bovenhaalde. Maar hij heeft mij niet opengesneden, gelukkig niet. Al was ik ook niet helemaal op mijn gemak toen ik in een klein kamertje met een slot op mocht gaan zitten. Allemaal nogal griezelig. Brrrr.
Maar het goede nieuws is dat ik zonder gevild of gestroopt te worden zijn praktijk heb kunnen verlaten en met mijn oren alles in orde is. Wat moet dat nog meer zijn? Iets goedkoper misschien, want aan zo'n uurloon wil ik ook wel werken. Maar ja, hij is specialist viller voor iets he ;-) (namen worden niet bekend gemaakt om onschuldigen te beschermen :-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: