Hallo, ik ben een blog !

The life and times of a tiny little blog on his never ending quest for happyness.

Mijn Boeken
Een streepje reclame
zaterdag, maart 06, 2004
Hard labeur
Hard labeur

Dat is wat we vandaag gedaan hebben. We waren vorige week al begonnen met het schilderen van onze slaapkamer, Els had er in de loop van de week aan verder gedaan en nu is alles af. Helemaal geschilderd, alle plinten terug gezet, een nieuw rolgordijn gehangen, lichtknoppen terug geplaatst, bed en alle meubels terug, en natuurlijk eerst nog gekuist vooraleer alles er terug inging.
En ondertussen is Els - die blijft vanalles bij verzinnen ;-) - ook aan de WC begonnen, heb ik een paar stukken in de badkamer hersteld, en hier en daar nog wat voegen gedicht. En ook boodschappen gedaan, naar de bank geweest - voor weer een zogezegd gouden aanbod, maar het stelde niet veel voor - langs foto Karel, enz.
Cross cross van hot naar her, de CEVO niet te vergeten, en nu ben ik moe, is Els moe, zijn we beiden moe. En de Bram is moe.
Maar ik ga nog Djembe spelen en Els gaat nog een mis spelen en dirigeren. En dan ploffen we in onze zetel neer en komen er niet meer uit behalve om naar bed te gaan. Misschien (waarschijnlijk) nog om een fles wijn te kraken, maar veel meer zal het niet zijn.
Maar het doet wel deugd te zien dat het af is. Het is mooi. Bord du Seine of zoiets van Flamand, en dat in twee tinten, plafond lichter dan de muren. Echt wel mooi.

Blogje ',','
posted by Blogje @ zaterdag, maart 06, 2004  
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home
 
Aangepast zoeken
Ook dit is Blogje
blogje op twitter blogje op facebook Luc's boekenkast blogje op linkedin blogje op plaxo blogje's 'hobby' blogje's boeken blogje @ work blogjes private life blogjes auteurs pagina
Blogjes Weemee
Links
Previous Post
Archives
Template by

Free Blogger Templates

BLOGGER