Hallo, ik ben een blog !

The life and times of a tiny little blog on his never ending quest for happyness.

Mijn Boeken
Een streepje reclame
zondag, maart 07, 2004
Een boekske vol met snot...
Een boekske vol met snot...

De mannen van Cynalco waren weer in form. Genietend van een training groepsdynamiek. Kan het mij zo voorstellen. Enerzijds de weerstand tegen dit soort trainingen, anderzijds de mensen die gewoon mee doen voor de fun.
En den Guido die het boekje met het interview met zijn grote baas Hassenbancks vol met snot sproeide.
Een variant op bakske vol met stro, een boekske vol met snot. En er een les van zijn grote baas bovenop kreeg. Stay alert. Zorg altijd dat je weet uit hoeveel letters de naam van je bedrijf bestaat als je je grote baas tegenkomt.
Bovendien is er iets moois aan het bloeien tussen Alain en Liesje, dit zeer tot ongenoegen van den Jimmy. Iets wat er al een tijdje zat aan te komen.
De mannen van Cynalco zijn goe bezig. Vele dingen komen heel bekend voor. Uit het dagelijkse bedrijfsleven. Vaak een spiegel voor waar wij dagelijks mee bezig zijn. Al is het meestal niet zo extreem natuurlijk, maar het doet je soms toch nadenken.

Blogje ',','
posted by Blogje @ zondag, maart 07, 2004  
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home
 
Aangepast zoeken
Ook dit is Blogje
blogje op twitter blogje op facebook Luc's boekenkast blogje op linkedin blogje op plaxo blogje's 'hobby' blogje's boeken blogje @ work blogjes private life blogjes auteurs pagina
Blogjes Weemee
Links
Previous Post
Archives
Template by

Free Blogger Templates

BLOGGER