zondag, februari 22, 2004

Storm op zee, storm op zee

Storm op zee, storm op zee

Zo zingen Samson en Gert in een van hun oude liedjes, maar vandaag was het ook wel storm op zee. Echt dan. Met golven die meters boven de drijk uitbeukten. Die iedereen die te dicht bij de reling kwam en niet goed oplette een koude douche gaf.
En wij zijn er niet aan ontsnapt. Nochtans gingen we altijd dicht genoeg tegen de andere kant om de hoge golven te vermijden, maar net toen we langs het Casino door wilden gaan, waar de helft van de dijk afgesloten is omdat ze aan het werken zijn, en je dus redelijk dicht bij de reling moet gaan, kwam er de hoogste gold die we tot dan toe gezien hadden.
Het vervolg laat zich raden: onze voeten en schoenen nat. Die van ons nog niet zo erg, maar die van Bram waren kletsnat.
Dus hebben we het bezoek aan een restaurant voor een ijsje maar even uitgesteld en zijn we direct terug naar het appartement gegaan om droge kleren aan te trekken. Waar Bram nu naar Stargate 1 aan het kijken is, en het ongelooflijk mooi vindt. Dat kerelke heeft goede smaak, dat komt wel in orde ;-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: