woensdag, februari 04, 2004

Clown Ricky & Landgraaf

Clown Ricky & Landgraaf

Mijn twee voornaamste activiteiten vandaag : naar het optreden van Clown Ricky gaan, tussen door nog wat werken en dan gaan snowboarden in Landgraaf (en voor zij die het zich mochten afvragen, ja dit is allemaal in orde met mijn baas :-)
Clown Ricky was in de school van onze Bram natuurlijk, waar het jaarlijkse ouderfeest (gisteren grootouderfeest) plaatsvond. En het was leuk, bijzonder leuk. Een zeer professionele clown kwam de kinderen (en de ouders) vermaken. Onze Bram mocht zelfs op het podium komen voor een speciale act en hij vond het superleuk. Hij heeft daar staan schokken van het lachen en wij met hem natuurlijk. Het was echt de moeite. Hij en wij hebben ons goed geamuseerd.

Na thuiskomst nog een aantal uren gewerkt (en na het snowboarden ook nog, dus ik kom er wel) om dan richting Landgraaf te vertrekken om nog wat te oefenen aan mijn snowboardtechnieken. En ik moet zeggen, het viel zeer goed mee. Ik heb zo ongeveer 3,5 uur op de sneeuw gestaan en op den duur begon het echt wel iets te veel te worden, maar over het algemeen ging het zeer goed. De hele piste van boven naar beneden, de hele tijd bochten makend, soms redelijk snel gaan, zonder 1 keer te vallen ! Dat is toch niet slecht he. Niet dat ik niet gevallen ben op die hele tijd, dat wil ik ook niet beweren, maar het viel (haha) heel goed mee.
Klaar voor het grotere werk eind maart !

Blogje ',','

Geen opmerkingen: