donderdag, februari 19, 2004

Big Pizza is watching

Big Pizza is watching

Dat is toch het gevoel dat ik kreeg toen ik vandaag een brief van Pizza Hut en Happy Days in de bus kreeg. Vorige week vrijdag in de Pizza Hut geweest, mijn Happy Days gebruikt om wat extra punten te verzamelen, en vandaag kreeg ik een brief met "Beste Pizza liefhebber". Er moet geen tekening bij gemaakt worden dat de mensen van Happy Days hun uiterste best doen om hun sponsors zo goed mogelijk van informatie te voorzien zodat ze hun klanten zo gericht mogelijk kunnen spammen met allerlei niet te versmaden en onmogelijk te weigeren deals en zo nog meer verkoop te genereren.
Maar ja, ik moet niet klagen, vanaf het moment dat je een Happy Days, Delhaize Plus, Cash Fresh of andere klanten kaart gebruikt, weet je dat je koopgedrag nauwgezet geregistreerd en geanalyseerd wordt. Dat is een gegeven waar je ofwel mee moet leren leven, ofwel dat soort klantenkaarten moet vermijden.
En op zich heb ik er niet echt een probleem mee dat ze dit registreren, zolang me maar niet thuis komen opzoeken om mij nog wat extra rommel aan te smeren. Een folderke kan ik nog net mee leven ;-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: