donderdag, januari 15, 2004

We gaan weer naar zee

We gaan weer naar zee

We waren eerst van plan om nog niets te boeken voor dit jaar, aangezien we ons vaste appartement niet meer konden huren. De eigenaars verhuurden het niet meer in de zomer, omdat ze er zelf inwilden en toen hadden we iets van, dan hoeft het voor ons niet meer, want dat was echt een schitterend appartement. Qua ligging, terras, afwerking, comfort, enfin, prachtig, alleen konden we dat toch nooit betalen om te kopen en huurden we dus maar.
Maar nu kwam er toch wel reclame van ons agentschap zeker (Lecomte uit Oostende) en begon het aardig te kriebelen bij het bekijken van die promoties.
En was er eentje dat er toch wel uitsprong. Point Break. Voor de kenners van Oostende : een van de mooiste appartementen die ze de laatste jaren gezet hebben. Na wat wijfelen dan toch maar beslist te bellen, maar toen bleek mijn buske niet in de garage te gaan. Is iets met een lift in het gebouw en een monovolume kan daar niet in. Maar aangezien Belgi? het land van de compromissen is, hebben wij ook maar water bij de wijn gedaan en gaan we met Els haar wagen naar zee. En dus hebben we het gehuurd. En zullen we dus deze zomer (maar eerder zeker ook al aan de Belgische kust te zien zijn, hopelijk promenerend en terrasseren in het zonnetje, genietend van de gezonde en zwoele zeebries, zand (en lucht)kastelen bouwend.
Uitwaaiend van wederom een bewogen voorjaar. En ik heb zo'n gevoel dat het dat zal worden .....

Blogje ',','

Geen opmerkingen: