zondag, januari 18, 2004

Eurosong 2004

Eurosong 2004

We zijn weer vertrokken voor een rondje Eurosong. Met onze immer sympathieke en biezonder rad van tong zijnde Marcel Vanthilt, geflankeerd door Dana Winner en nog een paar andere woodbe kenners. Verdomd nederige mensen. NOT.
En onze Marcel is weer in form. Ik snap niet dat de mensen nog niet doorhebben dat die betaald wordt om zo negatief te zijn. En dat Dana (neen, niet International) betaald wordt om toch nog zalvend en positief te zijn. Maar ja, het Vlaamse volk is misschien niet zo slim, of wil het niet zijn, of heeft te veel naar VTM gekeken.
Soit, wat er ook van zij. Ons Xandee heeft gewonnen en volgens mij terecht. De anderen waren niet echt slecht, maar wat Nicole en Hugo daar wilden gaan doen, weet ik echt niet. Zo'n plat, typisch eurosong gedrocht dat die verkochten. Neen, laat maar. En ik was ze de laatste tijd nog redelijk sympathiek gaan vinden, maar dat is weer behoorlijk aan het minderen. Dat zij maar snel weer op een cruise gaan. Daar zitten ze goed.
Wordt vervolgd, zodat Belgiƫ weer eens tweede kan worden in Turkije. Zou mooi zijn, een goede plaats en niet al die kosten om die boel te organiseren.

Blogje ',','

Geen opmerkingen: