maandag, december 22, 2003

Nieuwste vorm van terrorisme

Nieuwste vorm van terrorisme

Onderweg naar huis op de radio op het nieuws gehoord dat er een nieuwe vorm van terrorisme opgedoken is. Ik dacht dat het in Israel was, waar één of andere minister aangevallen is met behulp van biezonder gevaarlijke wapens. Schoenen. Er werd met schoenen gegooid. En ik lach daar niet mee hoor. Want schoenen kunnen zeer gevaarlijk zijn.
Ze zijn hard. Soms keihard. Krijg maar eens een harde hiel op je knikker. Of de naaldhak van een damesschoen in je edele delen. Je zou wel anders gaan piepen. Om nog te zwijgen over de geur waarmee ze je onderuit kunnen halen. Je reinste biologische wapens zijn ze. Die schoenen.
Neen neen, dat is geen grap. Daar is bijzonder goed over nagedacht. Niemand verdenkt een schoen. Niemand vindt het verdacht dat je ergens met schoenen aankomt. Maar als je bedenkt wat voor schade je daar mee kan aanrichten. Brrr, ik krijg het er echt koud van. Ik hoop dat deze vorm van terrorisme niet naar deze kanten komt overgewaaid, want dan zijn we nog niet aan de nief patatten....

Blogje ',','

Geen opmerkingen: