zondag, november 30, 2003

Old time friends

Old time friends

Vanmiddag nog eens op bezoek geweest bij oude studievrienden. Koen en Gaby, in het diepe hart van Limburg, in Neerglabbeek. En Wim en Els en hun kroost waren er ook. Het was leuk. Heel leuk. Veel gekletst over vroeger en nu, en zoals dat hoort bij koppels met kinderen heel veel over de kinders gekletst. Hoe doen ze het in school ? Gaan ze graag ? Zijn ze al droog ? Eten ze goed ? Slapen ze goed ? Spelen ze goed samen ? enz. enz.
Maar gelukkig ook over andere dingen. Al valt het mij altijd op dat als het onderwerp van de kinders afgaat het allemaal een beetje stroever loopt. Och, zal wel normaal zijn zeker ? Of ben ik dat die te veel nadenk over die dingen ? En ook eens over iets anders - zoals mijn boek ... - wil praten ? Och, zal wel aan mij liggen. Misschien ben ik toch niet de doorsnee gesettelde dertiger zoals de anderen, maar ben en blijf ik een dromer. Zal wel zoiets zijn.
In elk geval, het was heel leuk, heel lekker en de volgende keer komen ze naar Heultje. Ik denk dat we nu al moeten beginnen plannen, want vooraleer we de agenda's op elkaar afgestemd krijgen, zijn we zeker al een jaar verder.
En de kinders, die hebben zeer leuk samen gespeeld. Met zes waren ze, niet te ver uit elkaar, ze hebben zich allemaal heel goed geamuseerd. En dat is ook leuk.
Kortom, voor zij die het nog niet doorhadden, het was leuk.

Blogje ',','

Geen opmerkingen: