woensdag, oktober 15, 2003

Seks met dieren op VTM
Waar moet het naartoe met deze maatschappij als een zender als VTM gedurende prime time - als er nog kinderen aan het kijken zijn - seks met dieren op de buis brengt ? Deze maatschappij moet echt naar de verdoemenis. Dat kan niet anders.
In 'Vinger aan de poot' dan nog wel. Een onschuldig dierenprogramma met onschuldige (nou ja) dierenartsen.
Zo doen ze zich toch voor, tot ze daar een onschuldige kater nemen, die op de onderzoekstafel leggen, één dierenarts die het diertje in bedwang houdt en de andere die de kater zijn edele delen daar begint te bewerken op een manier waar menig mens zich voor zou schamen. Geen greintje respect toonde die vrouw voor die arme kater. Niets, nada, nul. Het enige wat voor haar telde, was dat ze kleine poesjes wilde van die kater. Op eender welke manier. Al moest ze het zelf doen. En dat deed ze dan ook. Maar het mislukte. En dus dreigde ze ermee hem dan maar gewoon te castreren.
Ongehoord, schandalig, dierenmishandeling. Dat Michel Vandenbosche daar maar eens tegen optreedt. Want het is niet meer om aan te zien.
Ik ga VTM boycotten vanaf nu. Zo kan het niet verder. Geen haar op mijn (weelderig bedekt ;-) hoofd die er nu nog aan denkt om morgen naar 'Miss Belgian Beauty achter de schermen te kijken'. Stel je voor dat ze daar ook zo beginnen. Alhoewel. Hmm, stel je voor ja. Misschien toch best wel kijken ;-))))))))))
Blogje ',','

Geen opmerkingen: