woensdag, oktober 22, 2003

Plonserdeplons
Vanavond nog eens met de Bram mee naar de zwemles geweest. Zijn tweede reeks volgt hij nu al, les 7 en hij heeft al heel wat vorderingen gemaakt, kan al goed plonsen, als hij er zin in heeft. Vorige week had hij tegen de juf gezegd dat zijn benzine op was, dat hij niet verder kon zwemmen. Op onze vraag of hij dit deze week nog gezegd had, antwoordde hij negatief. Nu was zijn motor stuk gegaan. Niet te doen die klein mannen, en zeker onze Bram, die praat zich overal uit. We konden goed zien hoe hij meer bezig was met praten in het zwembad dan zwemmen.
Van wie hij dat heeft, nog altijd geen idee, niet van dat verlegen manneke dat ik altijd geweest ben (en nog steeds ben ;-). En Els is ook niet zo'n praatvaar. Maar hij vindt het in elk geval leuk.
En ik ook, leuk om te zien, en leuk om mijn zwemjuf nog eens terug te zien :-)

En zo zit een dagje thuiswerken er weer op. Net de laatste hand gelegd aan een megadatabase die we aan het bouwen zijn met al onze servers in. Is nog niet af, maar heb vandaag toch weer een grote stap gezet. Ze wordt steeds vollediger, alles komt er steeds meer in. Nu nog wat kleinere dingen - die in Vilvoorde liggen - erin steken, en we gaan een volledig overzicht hebben van alles wat we hebben. Of toch ongeveer ;-)
Is heel handig om verder op te bouwen. Want kennis is alles. Zonder dat je weet wat je hebt, kan je proberen te optimaliseren zoveel je wil, je zal niet ver geraken. Dat weet het kleinste kind (en ik dus ook ;-)

En om met een literaire noot te eindigen : ik sta in De Knack. Er zit een speciaal nummer bij met een special over de boekenbeurs, en wat staat daar bij de nieuwe boeken ? Meriumbe natuurlijk. Is leuk, heel leuk. Laat nu de verkoop maar gaan. Je zal ze zien vliegen ;-)
Blogje ',','

Geen opmerkingen: