zondag, oktober 26, 2003

Oktober foor & Halloween in Oostende
Veel te doen, dat is er hier in Oostende. Schitterend weer, stralende zon (met slechts 2 keer een kleine onderbreking door een paar verdwaalde regendropjes die hun weg naar beneden zochten, maar er niet in slaagden - gelukkig - om hun mededropjes te overtuigen hun vertrouwde wolk te verlaten en hen te vervoegen op hun lange reis naar beneden), een zeer grote kermis, en de hele stad in de ban van Halloween.
Dus : heel veel gewandeld, heel veel over de kermis gekuierd - onze Bram wilde niet al te veel doen, vooral kijken - en genoten van de talloze geraamtes en doodskisten die de stad opfleurden en hen een vrolijk (ahum) uitzicht gaven.
Ik moet zeggen, ze hebben er werk van gemaakt, hier in de koningin der badsteden. Al is het een grote commerce, is de voornaamste, zoniet enige bedoeling om de mensen in hun geldbuidel te laten tasten, het blijft een mooi uitzicht.
En zo is onze eerste dag aan zeer weer omgevlogen. Den Bram stikkapot van het vele wandelen, rijden met de gocart, spelen in het zand, en ravotten, en ook wij moe van - ongeveer ;-) - hetzelfde. De gocart en het ravotten in het zand waren er niet bij, het vele wandelen wel. Maar het doet deugd, al is de mist nog niet helemaal opgetrokken...
En morgen, hopelijk nog meer van dat. Het gaat in elk geval goed weer worden, dus dat kan niet mis. De rest zullen we wel zien, nietwaar. En voor zij die moeten werken, ik zal eens aan jullie denken :-p
Blogje ',','

Geen opmerkingen: