donderdag, oktober 16, 2003

Going back to my roots
Yeah :-)
Net op zoek gegaan naar het adres van een boekhandel in mijn 'stad' van herkomst en geboorte : Herk-de-Stad. En ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was door de sites die bij deze stad horen. En voor zij die er aan twijfelen, Herk-de-Stad is een echte stad, hetzij wel op historische gronden, want er zijn maar zo'n 10.000 inwoners, maar in de Middeleeuwen moet dat een belangrijk handelscentrum geweest zijn, en dus hebben zij een aantal jaar geleden hun stadsrechten teruggekregen. Als ik me niet vergis, een verdienste van burgemeester Knuts zaliger.
Maar soit, de site http://www.herk-de-stad.org en http://www.herk-de-stad.be mogen gezien worden. Ze zijn in orde, overzichtelijk, volledig en modern.
Wat niet echt gezegd kan worden van de site van mijn huidige gemeente : http://www.westerlo.be/. Die ziet er zo ongeveer uit zoals ik ze zou maken : amateuristisch ;-) Daar kunnen ze hier in de Kempen nog wel wat van leren.
Een site die dan wel een stuk beter oogt en werkt is http://www.toerismewesterlo.be/. Dat is al andere kak ;-)
En dan is er nog de jongeren site van Westerlo : http://www.westelworld.be/. Een beetje druk misschien, maar ze mag er wel zijn.
Enfin, wat ik gewoon wil zeggen : heren gemeenteraadsleden, doe er iets aan, zorg dat er een nieuwe site komt. Waar we fier op mogen zijn. Zoals we dit al zijn op onze 'Groene parel der Kempen'. :-)
Blogje ',','

Geen opmerkingen: