zaterdag, oktober 25, 2003

Een nieuw record
Tien keer (10) achter elkaar moeten niesen. Hatsjoe, en dat soort dingen, niet te doen. En dat terwijl we aan de kassa stonden aan te schuiven bij Woestijnroos, een groothandel in potterie, vazen, meubels, allerhande stijlvolle toestanden, die een week uitverkoop houdt aan fabrieksprijzen. In Olen, niet ver van Heultje. En natuurlijk moesten we gaan kijken naar de collectie die Els haar oom, Jos Van Dijck, ontworpen heeft. Allerlei soorten potten, vazen, etc van zijn hand. Hij kan er wel iets van, moet ik zeggen, nonkel Jos ;-)
Het was er vreselijk druk, alsof het allemaal voor niks was, maar dat was het niet, want zelfs aan fabrieksprijzen kon je je er nog blauw kopen. Enfin, we hebben twee vliegenvallen gekocht, voor de rest vonden we niet echt ons goesting. Wel heel mooie, witte stoelen voor in de living, maar de rest van de meubels zijn bruin, dan moesten we ineens ook de tafel, twee kasten en de piano vervangen of schilderen. En dat zagen we niet direct zitten. Dus maar niet gekocht.

En oh ja, merci Niko, Steven, en wie er nog allemaal verkouden was gisteren, voor het zo bereidwillig zijn om mij te besmetten. Ik zal het onthouden :-p

Blogje ',','

Geen opmerkingen: