vrijdag, juli 04, 2003

Meer dan 750 km per uur
gaf mijn kilometerteller op mijn fiets aan. Een beetje geflipt was dat ding. Nou, niet zo'n klein beetje. Had het ding eraf gehaald tijdens het transport naar de kust, om zeker te zijn dat hij er onderweg op de autosnelweg niet zou afvliegen. Maar dat had ik beter niet gedaan, want nu is hij helemaal dol gedraaid.
In het begin leek het nochtans dat hij wel werkte, hij telde de afstand redelijk normaal en de snelheid leek ook ok. Maar de afgelegde weg leek toch niet helemaal te kloppen. De afstand tussen Oostende en Middelkerke zou meer dan 30 km bedragen. Wat niet zo is, tenzij ik mij heel sterk vergis.
Nadat we nog iets gaan drinken waren, en ik dat onding terug in zijn houder geschoven had, begon hij helemaal te flippen. Als hij al iets wilde aangeven, was het een snelheid tot bijna 800 km per uur. Nu hadden we wel de wind in de rug, maar dit was toch wel wat overdreven.
Dus weten we niet hoever we gereden hebben, of hoe hard, maar dat het een hele trip was, is zeker. Van in Oostende aan het Casino tot in Westende en terug. En de helft van de tijd wind vanvoor.
Maar in tegenstelling tot het binnenland, is het hier weer de hele dag droog geweest en hebben we namiddag een hele tijd op het strand gezeten en zandkastelen gebouwd. Geloof het of niet, maar aan de kust is het goed weer :-p
Blogje ',','

Geen opmerkingen: